ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ - ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟ - Φωτογραφίες

ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διεύθυνση - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Διεύθυνση: ΤΥΜΠΑΚΙ Τ.Κ. - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Τ.Κ.: 70200
Περιοχή - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Περιοχή: Ηράκλειο Κατηγορία - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Τηλέφωνο: Τυμπάκι:2892052253,ΑγίοιΔέκα:2892031883 Fax - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Fax: 2892052253
Κινητό - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Κινητό: 6942293310, 6982634485 E-mail - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ E-mail: kargakistef@hotmail.com
Υπεύθυνος - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Υπεύθυνος: ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Σήμερα που το κάθε αυτοκίνητο έχει το λιγότερο έναν εγκέφαλο και μπορεί να παίρνει αποφάσεις που σώζουν ζωές, η σωστή συντήρηση και επισκευή του οχήματος πρέπει να είναι απαίτηση του οδηγού. Το Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων – Μηχανημάτων ‘’Καργάκης Λυκούργος’’ με γνώσεις τόσο στον ηλεκτρολογικό τομέα του οχήματος όσο και στον ηλεκτρονικό τομέα εγγυάται γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή κάθε ζημιάς σε αυτοκίνητα, φορτηγά, βαρέα μηχανήματα, σκάφη και πολλά άλλα. Το κινη...
Επισκέπτες: 18221

ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σήμερα που το κάθε αυτοκίνητο έχει το λιγότερο έναν εγκέφαλο και μπορεί να παίρνει αποφάσεις που σώζουν ζωές, η σωστή συντήρηση και επισκευή του οχήματος πρέπει να είναι απαίτηση του οδηγού. Το Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων – Μηχανημάτων ‘’Καργάκης Λυκούργος’’ με γνώσεις τόσο στον ηλεκτρολογικό τομέα του οχήματος όσο και στον ηλεκτρονικό τομέα εγγυάται γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή κάθε ζημιάς σε αυτοκίνητα, φορτηγά, βαρέα μηχανήματα, σκάφη και πολλά άλλα.
Το κινητό συνεργείο, εφοδιασμένο με μεγάλη ποικιλία εργαλείων και ανταλλακτικών, με tester διάγνωσης, με Η/Υ και ότι άλλο χρειάζεται, έρχεται άμεσα στον χώρο σας και δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσσαράς για μικρά αυτοκίνητα, και σε ολόκληρο το Νομό Ηρακλείου για φορτηγά και βαρέα οχήματα.
Η μεγάλη μας αποθήκη με γνήσια, ιμιτασιόν, μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά σας παρέχει ότι χρειάζεστε σε διάφορες μάρκες και τιμές ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν άμεση εξυπηρέτηση τόσο στην πώληση ανταλλακτικών (μπαταρίες, μίζες, δυναμό, μπουτόν, λάμπες, λουριά, υαλοκαθαριστήρες, βαλβίδες, φίλτρα air-condition, ράδιοCD, ηχεία, φανάρια, όργανα και πάσης φύσης ανταλλακτικά ) όσο και στην άμεση επισκευή του οχήματος σας.
Διαφήμιση μας κάθε πελάτης μας…
Εγγύηση σας η εμπειρία μας…